Novak Djokovic

Započela dolce-vita 16.05.2011. 01:32

članica
Pol:
Realno Nadal vise nije ni imao sanse da osvoji neki veci turnir sem mozda jos jednog Roland Garosa.Postujem odluku da se povuce jer veliki je to igrac da bi se brukao na zalasku karijere.
Takodje smatran da su Novaku Federer i Nadal bili najveca motivacija tokom karijere.
Kao sto sam ranije pisala moja zelja je da se Novak oprosti nakon Olimpijskih igara sa osvojenom zlatnom medaljom.
Nadam se ove godine bar osvojenom Wimbldonu da zaokruzimo najveci broj grend slem titula.
Ima sanse i na Roland Garosu i US-openu ali ima i godina i ne bas najbolje fizicke spreme.Ali zato ima iskustvo,znanje, igru ZA i U pet setova,nadam se i jos uvek onu psihicku jacinu.

članica
Pol:
A kako se Nadal povredio? Ozbiljno pitam. Malo mi čudno, koliko se sećam nizao je pobede prošle godine pa igrao povređen i sve osvajao.

članica
Pol:
Nole mi se malo neozbiljno ponaša.Ide igrati nogomet na travi,uoči Roland garosa koji je na šljaci.    Da li je to pametno? Meni se čini da on ove mlade dečke podcjenjuje.Nadam se da mu se neće osvetiti.

članica
Pol:
Povodom toga da li se neozbiljno ponasa evo jedan klip

Ne znam da li se oseca bas tako samouvereno, meni je bio simpatican ovde a ko zna sta je u njegovoj glavi, o cemu razmislja, sta ga opusta i da li, narocito sad posle Nadalovog povlacenja intenzivnije razmislja o tome da je on sledeci.
Neka su oni zivi i zdravi, uzivaju u svom zivotu, porodici, deci.
Dosegli su neslucene visine u sportu kojim se bave, dosta truda, muke, znoja ulozili od najranijeg detinjstava.
Svakako na sve nas je uticala cinjenica, bez obzira ciji smo navijaci da velika trojka vise ne postoji, da nikada vise (osim mozda na nekim egzibicijama) necemo gledati njih na terenu  a mogu da zamislim kako je tek njima.
Ja volim tenis, volim sport uopste.
Evo gledam Ruda i Runea trenutno, kasnije cu i Medvedeva i Cicipasa ali nekako nije to vise, bar kod mene, sa istim zarom.

članica
Pol:
Srećan 36-ti Rođendan Šampione.
Neka te zdravlje i sreća prati.
Ziv bio Sokole nas.    
Stizu me godine, kada covjek zastane i kad proslost pogleda , nekim drugim ocima.
Nisu vazne godine u tvom zivotu nego zivot u tvojim godinama.

članica
Pol:
Danas nam je divan dan,našem Noletu je rođendan   Živio,živio i sretan nam bio.   

Sretan rođendan, Novak Djokovic Neka je 10/10 🙌🥳🏆 AO čestitka

US Open

članica
Pol:

I Eurosport se sjetio. 

I Tennis Tv

članica
Pol:
Ako ko zna ko je dobar covek to su svakako deca

Srecan rodjendan nasem Noletu!

A vi drage moje nemojte zaboraviti da je za tri dana i moj rodjendan

Takvi smo mi blizanci

Pol:
Ko prenosi RG?
💙💙💙🤍🤍🤍

članica
Pol:
Brucew  kako sam  ja  shvatila da ti je danas rodjendan ,pa srecno. 
Stizu me godine, kada covjek zastane i kad proslost pogleda , nekim drugim ocima.
Nisu vazne godine u tvom zivotu nego zivot u tvojim godinama.

članica
Pol:
Citat: Milija poslato 26.05.2023. 18:10Brucew  kako sam  ja  shvatila da ti je danas rodjendan ,pa srecno. 

Milijice moja draga, matematika mi nikad nije bila jaca strana
Dobro ste Vi shvatili ali ja pogresno izracunala
Rodjendan mi je 25-og.

Hvala Vam od srca, uvek ste tako pazljivi.
Jedan dan gore- dole ne znaci nista.
Bitna je paznja❤❤❤

Inace, svratih da postavim jedan deo Novakove izjave povodom Nadalovog povlacenja sa turnira:

" To je veliki gubitak za tenis. Nadam se da će moći da se vrati do kraja godine. Uvek sam govorio da mi je on najveći rival i kada je najavio poslednju sezonu u karijeri, osetio sam da i deo mene odlazi sa njim. Bio je veliki motivacioni faktor, uticao je na moju karijeru i zato sam to primio emotivno", kazao je Novak između ostalog."

Da se podsetimo, kakva ono bese izjava na proslogodisnjem AO kad je Novak prolazio golgotu.

"Nijedan pojedinac nije veci od turnira."

Pronadjite razliku.

članica
Pol:

članica
Pol:
Kasno mi za edit.
Novak pocinje u ponedeljak, oko 14h. protiv Aleksandra Kovacevica.

članica
Pol: