Započela taci 03.04.2006. 00:44
Citat: RandomPerson1803 poslato 20.05.2023. 00:15Kakve su veličine obuće? Da li kupiti obuću prema vodicu za veličine?
Citat: katena mundi poslato 18.05.2023. 17:51Probala ih. Nisu teske, deo koji ide na petu ne naleze bas lepo na petu ali kad se vezu oko noge ne spadaju. Kozne sam probala neka konjak boja. Malo mi seku stopalo kozu napred ali meni su noge osetljive, verovatno ne bi svima tako bilo. Platforma je visoka , ne savija se ni malo, znaci kopito stil tzv. nabadanje dok se hoda. Knez M. imaju bez boja koze i neke bez ka belom. Ima par komada, nema puno brojeva. Glatka koza, prevrnuta nema. Udobne, deluju kao da ce se dosta razvuci od nosenja. Uzela sam boja koze glatka koza. Onako... Malo tanak djon bas za hodanje satima. Ali zara sta ocekivati.Jel neko kupio neke kaubojke? Jesu puno grube, kakve su velicine? Ne znam da li da narucujem na rizik jer nema da se proba.Super, hvala ti na nekoj informaciji. Meni je bitno da nisu ono bas teske. Cekam da mi se pojavi broj pa da narucim, bas da vidim kakve ce biti. Izgledaju mi bas lepo na slikama i nekim videima.🙂
Citat: Jane Doe 06 poslato 11.05.2023. 13:14Da li neka od vas ima ove sandale, jesu li udobne? Ako ih ne zelite, i prodali biste ih, javite mi se Uspela sam da ih uhvatim, javljam utiske kad stignu.