IPL aparati za kucnu upotrebu

Započela kupinica 23.04.2013. 18:48

članica

članica
Pol:
Ja se još uvek dvoumim između Lumee i Brauna.

članica
Pol:
Izvinjavam se za dupli post, ali htela sam da napomenem da sam na KP nalazila Braun iz serije 5 za cca 300-320e, a kad kontaktiram prodavce ispostavlja se da nemaju na stanju te uređaje, ali imaju iste modela za stotinak evrića više 

Za Lumeu nisam ni gledala onda cene na KP, tako da ne znam gde je najpametnije i najpovoljnije kupiti. Da li neko ima preporuku za konkretnog prodavca na KP?

U Gigatronu je Lumea sad na akciji, oko 55.000 je BRI955/00.

članica
Citat: belacokoladam poslato 16.05.2023. 12:59Ja se još uvek dvoumim između Lumee i Brauna.
Da li su Lumea I Braun klasa iznad Smooth Skin-a?

članica
Pol:
Molim ako mozete da mi kazete da li je dobar ovaj aparat? Nasla sam  ga na popustu Depilator laserowy Philips BRI920.
Ako imate neku preporuku nekog drugog modela bila bih zahvalna na odgovoru?

Bicikl + posao od kuće = sloboda
Pol:
Citat: Malakupina poslato 24.06.2022. 12:49Ћаоо!  Само да кажем да сам месецима тражила уређај, и напокон сам га нашла. Benice bp-0803, и супер сам прошла, цена је скроз прихватљива, 16000 дин.

Урадила сам први третман тек, па ћу видети како ће даље бити.

Ćao. Kakva su ti iskustva sa ovim epilatorom posle godinu dana?

Cene su baš raznolike
https://gigatron.rs/pretraga?pojam=IPL&sort=price&s=!attr_catDepilatori%20i%20epilatori&page=true

Neka admini sklone link ako nije dozvoljen.

Имам само једно питање...    Пре сваке употребе треба обријати место које желим да третирам, без обзира на недељу третирања...? То ми мало није јасно.
Više volim bicikl od šminke i kozmetičara.

članica
Pol:
Citat: tinatea poslato 26.02.2023. 21:27Devojke imam par meseci Lumeu 9000 BRI 958/00. Kada radim tretman često se dešava da neće da "opali" nego samo prebacuje kao da baguje i ako se upali svetlo da je spremna. Jel to tako treba,da li se i vama to dešava? ( nadan se da sam dobro objasnila  )

Ovo je moj post od februara. Nažalost ipak se moram cimati oko reklamacije. Kontaktirala sam philips,slala snimke i slike i na kraju dobila savet da reklamiram u Tehnomaniji gde sam kupila. Znaci užas,dam tolike pare i sad zezanje sa njima,a očigledno su uvalili jer sam narucila online zbog akcije. Javljam šta će reci....

Bicikl + posao od kuće = sloboda
Pol:
@Malakupina

Ćao. Kakva su ti iskustva sa Benice bp-0803 epilatorom posle godinu dana?

Cene su baš raznolike
https://gigatron.rs/pretraga?pojam=IPL&sort=price&s=!attr_catDepilatori%20i%20epilatori&page=true

Neka admini sklone link ako nije dozvoljen.
Više volim bicikl od šminke i kozmetičara.

članica
Pol:
Pozdrav, danas sam prvi put uradila epilaciju laserom. Lumeom. I imam utisak da su mi vene na zadnjoj strani butina postale izražene. Kako je to moguće? Jel se desilo još nekom i hoće li se povući? Očajna sam...bolje da sam imala dlake nego vene...

Pol:
Devojke, imam pitanje. Da li je neka od vas koristila kućni laserski epilator u toku trudnoce i da li se zna koliko je ispitana bezbednost koriscenja istog?

članica
Pol:
Realno nije ispitano dovoljno ni u "normalnom" stanju, tako da mislim da će ti svako reći da to ne radiš. Laser u salonima/klinikama se ne radi u trudnoći tako da bi i to bio dovoljan podatak. Ugl niko ne voli dlake, ali koliko god da je neko dlakav u drugom stanju je sve to u drugom planu. 

članica
Pol:
Nikom se nikada nista lose nije desilo, meni je to dovoljno da ne brinem  Nikad nece ni biti dokazano jer se ne rade studije na trudnicama a saloni i doktori nece nikad raditi tu uslugu jer bi mogli da budu tuzeni za bukvalno bilo sta sto se samo igrom slucaja desilo bas posle tretmana.

članica
Pol:
Citat: tinatea poslato 18.05.2023. 13:14Nažalost ipak se moram cimati oko reklamacije.  Javljam šta će reci....

Dobila odma u radnji nov aparat ove nove serije uz doplatu od 5000 

članica
Pol:
Kako da zaštitim mladež iznad gornje usne kada budem radila brkove  ?

Poručila sam Silk'n Epilator Jewel Luxx i nadam se da će nešto raditi jer mi je zaista preko glave dlačica po licu... Baš sam očajna. A nemam mogućnosti za salonski varijantu.

članica
Pol:
belom olovkom za sminkanje mozes da prekrijes mladeze