Šminka za venčanje

Započela ivva11 22.01.2009. 08:35

Pol:
Citat: Kamelijaaa poslato 11.09.2022. 17:41Ima devojka kod koje se ja sminkam stalno, 2500 din i stvarno okej radi... Ali je u Kaludjerici..ne znam koliko ti to odg?

Moze li meni kontakt od devojke koja sminka u Kaludjerici? Hvala

članica
Pol:
Cao, treba mi preporuka za sminkera do 50e u blizini Banjice i Vozdovca. Sminka je za apsolventsko vece ali ovo je jedina tema koju sam nasla za preporuku sminkera. Nesto bih svakako prirodnije i neutralno ali da stoji i da uzivo lepo izgleda.

članica
Pol:
Citat: konan777 poslato 01.05.2023. 15:13Cao, treba mi preporuka za sminkera do 50e u blizini Banjice i Vozdovca. Sminka je za apsolventsko vece ali ovo je jedina tema koju sam nasla za preporuku sminkera. Nesto bih svakako prirodnije i neutralno ali da stoji i da uzivo lepo izgleda.

Cao, proveri da li ti se dopada rad sashka_mua na instagramu, topla preporuka😊

članica
Pol:
Dobro jutro!

Da li znate jel u Prostoru mora Nena Ilic, ili moze neka druga sminkerka / sminker? Znam da oni saradjuju, ali ne znam koliko je to neraskidivo...
"I, with a deeper instinct, choose a man who compels my strength, who makes enormous demands on me, who does not doubt my courage or my toughness, who does not believe me naive or innocent, who has the courage to treat me like a woman." - Anais Nin