Да, то је једина цака с каном, треба времена да се нађе боја која ти одговара. Рецимо, ја се нисам плашила да испробавам комбинације, само нисам хтела да променим боју. Хтела сам нешто приближно мојој природној, а да ли ће бити за нијансу-две светлија или тамнија није ми проблем. И шарено ми одговара праменови и преливи су ми исто ок.
Наравно, с каном МНОГО зависи какав је наш пигмент. На тамну косу можеш стављати још светлију кану и немати никакву промену боје, осим можда сјаја и неког прелива. Али кад ти досади та нијанса, увек можеш прећи на тамнију кану - с тим да с ње нема повратка на светлије или на природну боју док не одсечеш то што ти се не свиђа. Претпостављам да зато многи одустају од кане, али мени је то спас. Чак и кад добијем превише светлу боју, само искулирам месец дана и следећи пут ставим неки тамнији микс. И други разлог што се људима кана не свиђа, претпостављам, може бити тај црвенкасти прелив, као неки подтон, али мени то стварно прелепо изгледа, и свиђа ми се, и добро ми стоји.
Мислим да се мени квалитет косе побољшао и јер косу давим у маслиновом уљу, које мешам у кану у великим количинама. Мислим да сам прошли пут мало претерала. Али коси стварно прија, јер кану држим у просеку 4-6 сати.
I am not crazy. My reality is just different from yours.